Payroll uitbesteden of zelf doen?

Beschrijving

1. Je wilt ontzorgd worden
De administratieve druk en verantwoordelijkheden nemen toe. Je hebt niet alleen te maken met de normale contract- en salarisadministratie, maar ook met een woud aan veranderende wetten en regels. Naast ondernemer ben je ineens hr-manager. En dat terwijl je juist wilt doen waar je goed in bent: ondernemen!

2. Je wilt alle personeelszaken onder één dak
Met hoeveel organisaties heb je contact over jouw personeelszaken? Zes? Twaalf? Het kan ook met één. Met payrolling heb je alles onder één dak. Of het nu gaat om de salarisadministratie, pensioenverzekering, arbodienst, subsidie of UWV, bij Persoonality heb je één contactpersoon voor deze zaken.

3. Je wilt zo min mogelijk werkgeversrisico’s
Weet je wat een zieke medewerker per dag kost? Risico’s van arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn vaak een drempel om (meer) personeel aan te nemen. Wij maken deze kosten niet alleen inzichtelijk voor je, maar helpen je deze ook te beheersen. Uiteraard met oog voor jou én jouw medewerker.

4. Je wilt deskundige advies op hr-gebied
De wet- en regelgeving wijzigt regelmatig. Signalering, implementatie en optimaal gebruikmaken van de geboden mogelijkheden is hierbij belangrijk. Heb je, net als veel andere ondernemers, moeite met het zelf invullen van de continuïteit en kwaliteit op het gebied van hr? Bij ons kun je terecht voor al je hr-vragen en -kwesties.

5. Je wilt grip op verzuim en deskundige verzuimbegeleiding
Weet jij wat een zieke medewerker precies kost? En weet je welke stappen je moet zetten bij verzuim van een medewerker? En nog belangrijker: hoe voorkom je verzuim? Wij helpen je met een goed verzuimbeleid, inclusief professionele verzuimbegeleiding bij zieke en arbeidsongeschikte medewerkers.

6. Je wilt een automatiserings- en efficiencyslag maken
Verder is payrolling erg interessant als je een automatiserings- en/of efficiencyslag wilt maken op het gehele hr-terrein, zonder investering in software, hardware en medewerkers.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top