Online toegangsbeheer buitenkasten

Beschrijving

Online toegangsbeheer buitenkasten

n de buitenkast wordt de traditionele zwaaihendel (zwenkhevel) vervangen voor een elektrisch mechanisch exemplaar. Hiermee behoord het traditionele fysieke sleutelbeheer tot het verleden. U voorkomt gedoe met uitgeven en terugkrijgen van sleutels. Ook bent u verlost van bijkomende problemen zoals sleuteladministratie, verloren sleutels en bijhouden van een administratie.

De elektrische zwaaihendel wordt verbonden met de SLIMME kast controller. Deze controller staat in directe verbinding met het online portaal SLIMME kast. In dit portaal kunt u als beheerder vooraf bepalen wie er toegang mag hebben op welke kastdeur(en). Hierbij kunt u nauwkeurig aangeven voor welke momenten deze toegang wordt verleend. Dus optimaal grip op wie, waar en wanneer.

Diegene die door u is geautoriseerd scant met een mobiele telefoon op locatie de QR-code van de deur en wanneer er toegang is toegestaan zal de deur ontgrendelen. In het logboek wordt precies bijgehouden wanneer iemand waar in een kast is geweest.

Elke zwaaihendel is uitgerust met een standdetectie. U kunt op afstand zien of een zwaaihendel geopend of gesloten is. Wanneer uw kast is uitgerust met deur detectie weet u ook of een kast na gebruik weer netjes gesloten is en of deze weer op slot is. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u meteen een alarmmelding. Zo weet u altijd dat de buitenkasten veilig op slot zitten.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top