NexHus

Beschrijving

NexHus

Bij NexHus willen we actief deelnemen aan de toekomst van duurzaam bouwen en architectuur betaalbaar maken, zodat meer mensen kunnen genieten van de natuur terwijl de milieuschade tot een minimum wordt beperkt.

Nexhus woningen zijn overal te plaatsen en hebben zo min mogelijk impact op het milieu en de omgeving, en zo veel mogelijk impact op de (natuur) belevenis. Wij ontwerpen en bouwen ze op een duurzame en circulaire manier. Want de natuur is het waard in te verblijven, maar de natuur moet ook bewaard blijven. Het design van Nexhus sluit naadloos aan op deze duurzaamheid vraag én biedt u een totaalbeleving in de natuur die uw gasten niet snel meer vergeten!

Modulair
‘Ons’ modulaire uitgangspunt is om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, de kosten zo transparant mogelijk te houden en de kwaliteit te kunnen garanderen. Dit doen we door het productieproces voor 95% te automatiseren. Dus niet op locatie bouwen, maar in de fabriek. (ze worden in 1 dag geplaatst en aangesloten)

Gezonder leven
In de drukke wereld van vandaag is ontspannen en gezonder leven belangrijker dan ooit geworden. Wij houden daarom bij de ontwikkeling van onze woningen vooral rekening met leefbaarheid en gezondheid van de bewoners en/of gasten.

Buitenleven beleven
Een NexHus is te herkennen aan een exclusief, verfijnd Scandinavisch design met praktische oplossingen. Pure vormen die samen met hoogwaardige luxe materialen een harmonieus en warm geheel vormen dat opgaat in de natuur. Met NexHus kunt u het buitenleven beleven in een smaakvolle en luxe omgeving.

Onze uitgangspunten zijn altijd: Natuurbeleving – Duurzaamheid – Architectuur

Sluit je aan en koop bij ons je Nex (t) Hus

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top