Meer flexibiliteit en minder afval dankzij eigen CNC freesmachine

Beschrijving

Meer flexibiliteit en minder afval dankzij eigen CNC freesmachine

Onlangs hebben we ons machinepark uitgebreid met een CNC freesmachine. Als signbedrijf beschikten we al over verschillende groot formaat printers en een vol automatische vlakbedplotter. Met de komst van deze freesmachine kunnen we sneller, efficiënter en met minder afval uit vlakke platen borden produceren. Plaatmateriaal, dat eerst is voorzien van geprinte folie, kan eenvoudig in het gewenste formaat worden gesneden en waar nodig worden voorzien van boorgaten.

Onze COSIGN freesmachine is een echte alleskunner. Denk bijvoorbeeld aan graveerwerk in kunststof, metaal en hout. Maar ook groot formaat letters en cijfers uit kunststof snijden of vormgefreesde reclameborden maken uit printcompactplaat. Dibond snijden en infrezen (om het te kunnen buigen) en verrassende reliëfs realiseren. De mogelijkheden zijn legio.

Heeft u ook een project waarbij er bijvoorbeeld unieke borden nodig zijn of waarbij er een huisstijl doorgevoerd moet worden met uitingen in verschillende formaten? Ontwerp, productie en plaatsing allemaal in één hand. Wij informeren u graag!

Scroll naar top