Holidu haalt €100 miljoen op in Series E-financieringsronde met grote belangstelling

Beschrijving

Holidu haalt €100 miljoen op in Series E-financieringsronde met grote belangstelling

De ronde wordt geleid door VC 83North, aangevuld met nieuwe en bestaande investeerders.
De omzet van Holidu’s dochteronderneming Bookiply namen van 2019 tot 2022 toe met een groeifactor van 13 en Bookiply bouwde marktleiderschap op in belangrijke toeristische gebieden in Spanje en Italië.
Deze financiering volgt na Holidu’s twee recente overnames in Duitsland en zal worden gebruikt om de expansie van Holidu en Bookiply in Duitsland en Europa te versnellen.

Northzone, HV Capital, Vintage Investment Partners en Commonfund Capital sloten zich bij deze ronde aan. Verder sloten ook bestaande investeerders Prime Ventures, EQT Ventures, coparion, Senovo, Lios Ventures en Possible Ventures van Chris Hitchen aan. Deze ronde omvat ook een venture debt van 25 miljoen euro aan financiering van Claret Capital en Silicon Valley Bank.

Holidu, in 2014 opgericht door de broers Johannes en Michael Siebers, heeft een snelgroeiend boekingsplatform voor vakantiehuizen gebouwd dat in de afgelopen 12 maanden door meer dan 110 miljoen gebruikers is bezocht. Daarnaast heeft Holidu een synergetische en zeer succesvolle software- en serviceoplossing voor verhuurders opgezet, genaamd Bookiply. Het helpt eigenaren van vakantiewoningen meer boekingen te genereren met minder moeite. Verhuurders hebben niet alleen toegang tot een gebruiksvriendelijke software, maar krijgen ook persoonlijke ondersteuning van reisexperts uit de lokale teams. Voor gasten creëert het een betrouwbare en fijne boeking- en vakantie-ervaring.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top