Hoe Qomplex bouwt aan een duurzame toekomst

Beschrijving

Hoe Qomplex bouwt aan een duurzame toekomst

Men spreekt veel over “het bouwen aan de toekomst” maar wat bedoelen wij als Qomplex hier precies mee? Qomplex bouwt met een toekomstperspectief, zo leggen wij de nadruk op het feit dat onze woningen modulair, circulair en duurzaam worden geproduceerd. Maar waar vindt dit productieproces nou precies plaats? En hoe ziet zoiets eruit? In dit artikel krijgt u antwoord op deze vragen.

Visie

Qomplex is een vooruitstrevend bedrijf dat verandering wil brengen in de huidige bouwmethodiek van woningen. Op basis hiervan zijn we begonnen met het prefabriceren van diverse units, inmiddels is dit uitgegroeid van tiny houses en mantelzorgwoningen tot gehele school- en kantoorgebouwen, niks is te gek dus! Elk van deze units worden geprefabriceerd in onze productiehal in Dokkum of Zandpol en vervolgens indien noodzakelijk onder exceptioneel vervoer getransporteerd naar de klant. Lees hier meer over dit vervoersproces.

Bij het realiseren van dergelijke gebouwen legt Qomplex dus altijd de nadruk op duurzaamheid, circulariteit en modulariteit. Zo wordt er altijd gebruik gemaakt van duurzame materialen bij de bouw. Ook zijn de units makkelijk te verplaatsen en- of uit te breiden, zo zijn de gebouwen klaar voor de toekomst. Hiernaast realiseert Qomplex ook gebouwen bestaande uit refurbished units, denk hierbij aan het hergebruiken van een oud schoolgebouw om er vervolgens bijvoorbeeld een prachtige zorgkamer of mantelzorgwoning van te maken. Lees hier hoe Qomplex units hergebruikt. De keuze ligt hierbij uiteraard altijd bij de klant.

Lees alles over hoe Qomplex werkt aan een duurzame toekomst via de onderstaande link.

Scroll naar top