De recreatie techniek van de toekomst

De recreatie techniek van de toekomst
SPIE Nederland B.V.

De recreatie techniek van de toekomst

Op elke recreatie vakbeurs worden nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd. Ook dit jaar zal u ongetwijfeld verrast worden door vele nieuwe mogelijkheden. Extra comfort voor de gasten maar ook oplossingen voor toegangscontrole, veiligheid en energiebesparing.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op elke recreatie vakbeurs worden nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd. Ook dit jaar zal u ongetwijfeld verrast worden door vele nieuwe mogelijkheden. Extra comfort voor de gasten maar ook oplossingen voor toegangscontrole, veiligheid en energiebesparing. Oplossingen om efficiënter met uw gasten en eigen medewerkers te communiceren en ga zo maar door. De conclusie is dat de toekomst voor de deur staat.

Dit betekent ook dat uw onderliggende netwerk geschikt moet zijn voor deze nieuwe toepassingen. De inzet van glasvezel ligt hierbij voor de hand welke ook geschikt is voor onder meer internet en wifi. Uiteraard wel met aandacht voor een hoge beschikbaarheid door actief beheer en monitoring. Een combinatie met de aanleg of aanpassingen aan andere ondergrondse infrastructuren kan daarbij interessant zijn.

Ondergrondse infrastructuren en netwerken blijven ondanks alle techniek mensenwerk. U heeft een partner nodig met ruime ervaring op het gebied van advies, ontwerp, installatie, onderhoud en beheer, die met u meedenkt en met u meegroeit.
Van aanleg gas, water, riool, elektra, cai, glasvezel en data tot het herinrichten van uw park bent u bij SPIE aan het juiste adres. SPIE is een stabiele en betrouwbare partij voor alle technische en civiele werkzaamheden.

Scroll naar top