Complexe uitdagingen gaan we graag aan!

Beschrijving

๐™€๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ช๐™ž๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™–๐™–๐™ง ๐™ฏ๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ˆ๐™š๐™ง๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™™๐™–๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ค๐™ข ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™จ๐™ช๐™˜๐™˜๐™š๐™จ๐™ซ๐™ค๐™ก ๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™ช๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™—๐™ž๐™ฃ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™–๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ง๐™š๐™จ๐™š๐™ง๐™ซ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™š ๐™œ๐™–๐™จ๐™ฉ.

Met hun โ€˜Magic Bites menuโ€™ bieden ze de gast diverse rondes voor-, hoofd- en nagerechtjes. Daarop hebben ze een โ€˜Early Birdโ€™ variant, eet je vroeg en ben je daarna ook weer vroeg klaar? Dan krijg je een korting. Op deze manier kan Merlijn een tafel vaker aanbieden en zo meer gasten laten genieten van hun sprookjesachtig concept.

Waar ze nog diverse oude agendaโ€™s gebruikten om alles in goede banen te leiden was het voor de uitbaters een must om nu over te kunnen stappen naar een digitaal reserveringssysteem. Maar dan moet het systeem niet alleen vaker de tafel aan kunnen bieden, maar ook nog een snappen dat er een perfecte doorloop gecreรซerd moet worden.

Het technisch vraagstuk was om per gezette tijd een maximaal aantal tafels te laten reserveren. De gast moest vrij zijn om eventueel een arrangement te boeken waarbij ze eerst gingen bowlen en dan eten of juist andersom. Zolang het restaurant en de doorloop ervan echt uitsluitend op bepaalde dagen en tijdstippen mogelijk gemaakt konden worden.

Dit was iets wat niet standaard was in onze software, maar zoals gezegd gaan we graag technische uitdagingen aan om verder dan andere te gaan. We noemen ons product ten slotte niet voor niets een slim reserveringssysteem. Met onze jongens van de development het vraagstuk van de klant eens verder technisch gezien uitgedacht. Daar kwam al snel het idee om te werken met โ€˜tijdslotโ€™ verdeling.

Lees het hele artikel verder op onze website www.nostium.com

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top