Booking Experts gaat verhuizen naar nieuw kantoorpand

Beschrijving

Booking Experts gaat verhuizen naar nieuw kantoorpand

Na de Recreatie Vakbeurs 2022 verhuist Booking Expert naar het nieuwe pand op het Kennispark in Enschede. Na een grondige verbouwing waarin elke vierkante centimeter is aangepakt, is het pand helemaal klaar voor de komst van onze ruim 50 recreatie experts. Aan alles is gedacht om het nieuwe pand helemaal ‘Booking Experts’-ready te maken.

In het nieuwe pand hebben we nóg meer ruimte om te groeien. Er zijn voldoende werkplekken en meerdere presentatiekamers. Er zijn stiltewerkplekken, kantoortuinen en knusse zitjes. Ook buiten in de tuin kan met mooi weer gewerkt worden. Dankzij de flexplekken is er voor iedere collega een prettige werkplek aanwezig. Het gezellige restaurant met bar biedt ruimte voor spontaan samenkomen maar is ook een prettige ontvangstruimte voor (potentiële) gebruikers, partners en overige geïnteresseerden.

In deze inspirerende omgeving kijken we uit naar veel jaren van groei en innovatie die gaan volgen. In het voorjaar van 2023 volgt een grote opening voor alle geïnteresseerden. Meer informatie volgt!

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top