Recreatie vakbeurs INTRODUCEERT EASYGO

EasyGo is vanaf 2019 onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Wij zijn dan ook enorm verheugd met het feit dat we EasyGo mogen introduceren op Recreatie Vakbeurs 2021. Als exposant haalt u met EasyGo nog meer uit uw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

voor de exposant...

wordt met EasyGo online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. U maakt een keuze uit de vier EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

 

De exposant vult voorafgaand aan de beurs in My Easyfairs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event. De exposant heeft hierin zelf de regie, hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

 

 

De bezoeker...

kan met de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) en na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Hoe uitgebreider de exposant het online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. 

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van interessante leads nog nooit zo eenvoudig was.