deelnemen aan Recreatie Vakbeurs 2023

Recreatie Vakbeurs is al 20 jaar dé vakbeurs in de Benelux waar alle segmenten binnen de recreatiebranche over 8 hallen zijn vertegenwoordigd. Recreatie Vakbeurs 2022 was een groot succes met meer dan 300 exposanten en 8.000 bezoekers. Wij bieden een uniek platform waar zowel de bezoeker als de exposant wordt ontzorgd middels onze Full Service Formule. Wij kijken graag samen met jou naar de meest geschikte locatie voor jouw stand.

Tijdens Recreatie Vakbeurs 2023 heb je de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten te tonen op een groot podium waar over de gehele breedte van de Nederlandse recreatiesector vakprofessionals samenkomen. Daarnaast ontmoet je face-to-face bestaande relaties en heb je de kans nieuwe relaties te ontmoeten. Ontdek hieronder de plattegrond voor Recreatie Vakbeurs 2023. Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten. Wil jij sparren over een mogelijke deelname? Neem dan contact op met onze adviseurs Kristel Stötefalk of Ruth Zweers of klik op onderstaande button.

Plattegrond Recreatie Vakbeurs
Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten

bezoekers komen naar Recreatie Vakbeurs voor:

Gewenste onderwerpen

Bezoekersbehoefte

Duurzaamheid

(Privé) sanitair

Verblijfsaccommodaties

ICT & Software

Spelen & Bewegen

Kennis & Inspiratie

Netwerken

Trends & Ontwikkelingen

Nieuwe producten & diensten

"Dé beurs waar je nieuwe producten, beleving, gastvrijheid en informatieve kennissessies vindt die de recreatiesector goed neerzet."

WANDA VAN ECK - HISWA-RECRON

"Wil je de totale recreatie, in de breedste zin van het woord, bereiken, dan dien je hier aanwezig te zijn!"

KIM MATHIJSEN - VAN HAPPEN CONTAINERS

"Recreatie Vakbeurs is de (internationale) beurs voor recreatie aanbieders."

STEPHAN MEULENBELT - IL LIMONE
Scroll naar top