Wegter Grootverbruik BV

Wegter Grootverbruik BV

Over ons

Wegter is een leverancier van totaalconcepten voor onder andere de professionele keuken en tafel. Wij leveren complete inventarispakketten voor in recreatiebungalows, horeca, zorg en hotellerie. Sinds jaar en dag (Est 1916) is Wegter thuis in de recreatie én horeca. Van servies tot drinkglazen en schoonmaakartikelen, voor recreatieparken en horecagelegenheden. Wij struinen dagelijks de wereld af, op zoek naar de laatste trends en innovaties.

“Happiness around the table” is ons uitgangspunt. Weer echt even contact met elkaar. En waar kan dat nu beter dan aan tafel? Daarom gaan wij voor kwaliteit, producten die prettig zijn in het gebruik en luxe. Zo dragen we bij aan de ultieme beleving van jouw gasten!

Wegter levert een breed assortiment artikelen voor de recreatie om mensen te ontzorgen en waar ze zich écht prettig bij voelen. Onze goederen worden opgeslagen in ons distributiecentrum in Oldenzaal, van waaruit wij de vakantieparken en andere klanten in Europa als een “one stop shop” beleveren. Mochten wij een keer iets niet op voorraad hebben, dan zoeken wij het product voor je op.

Ons ultieme doel is: jou als klant zoveel mogelijk (bestel)gemak bieden en ontzorgen!

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top