Van de Loosdrecht Rbm BV

Over ons

Het meest ervaren kantoor in recreatieland, met meer dan 45 jaar ervaring!

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars heeft al meer dan 45 jaar de kennis in huis op het gebied van waarderingen en verkoop van Recreatiebedrijven.
100% van onze tijd besteden wij aan advisering in de dag- en verblijfsrecreatieve sector almede watersportgebonden exploitatiebedrijven. Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatief bedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar/taxateur zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars dus. Ons team biedt u dienstverlening op het gebied van taxaties met een volledig taxatieteam welke zich uitsluitend bezig houdt met bedrijfswaarderingen. Ons verkoopteam is gefocust op de verkoop van recreatiebedrijven met haar eigen specialisten hierin met hun eigenzinnige werkwijze die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt.

Wij hopen u op de beurs te ontmoeten om wellicht voor u ook in de toekomst de makelaar/taxateur te mogen zijn. Kom tijdens de beurs langs bij onze stand voor een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten of kijk voor meer informatie op www.vandeloosdrechtrbm.nl

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top