TnT speeltoestellen

TnT speeltoestellen

Over ons

TnT Speeltoestellen is leverancier van professionele speeltoestellen, sporttoestellen en straatmeubilair. Wij zijn sterk in maatwerk. Naast het standaard assortiment ontwerpen wij betaalbare speeltoestellen, die volledig naar wens worden gemaakt. Dit betekent dat je een speeltoestel kunt bestellen met de speelelementen en in de kleuren die jij graag wilt.

Ben je zelf een beetje creatief dan mag je ook je eigen speeltoestel ontwerpen. Hiervoor hebben wij de TnT 3D-ontwerper ontwikkeld. In dit online programma kun je bestaande speeltoestellen aanpassen maar ook compleet nieuwe speeltoestellen ontwerpen.

Wij weten als geen ander hoe je een professionele speelplek moet invullen. Onze kracht is dat wij alles in eigen hand houden. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de speeltoestellen door ons deskundige montageteam.

Wij zijn een van de weinige aanbieders die een mooi aanbod speeltoestellen uit voorraad kunnen leveren. Bovendien hebben wij voldoende vervangende onderdelen voor de snelle uitvoering van reparaties.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top