Stratech

Over ons

Voor elk recreatiebedrijf een passend reserveringssysteem!

Stratech heeft al 30 jaar ervaring in het automatiseren van recreatiebedrijven in binnen- en buitenland. Wij helpen jou als recreatieondernemer beter te ondernemen, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Dit doen we met onze reserveringssystemen Stratech Booking en Stratech-RCS.

Stratech Booking | Flexibel online reserveringssysteem
Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven hebben wij ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking ontwikkeld! Met Stratech Booking ben je altijd (online) boekbaar, heb je overal inzicht in je reserveringen, kun je automatisch bevestigingen versturen en heb je maximale flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Doordat het reserveringssysteem te gebruiken is op zowel tablet als pc, heb je altijd en overal inzicht in de actuele bezetting en kun je vragen van gasten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie beantwoorden.

Stratech-RCS | Alles-in-één reserveringssysteem
Ben je op zoek naar één totaaloplossing door volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing vanuit één systeem? Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met touroperators en andere leveranciers: ons reserveringssysteem Stratech-RCS ontzorgt je volledig en biedt je hierdoor de perfecte oplossing!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top