SpaDecor | Voegloze wandpanelen

Over ons

Een sanitaire ruimte moet er mooi uit zien, hygiënisch en het liefst ook nog makkelijk schoon te maken zijn. Dat kan met de voegloze wandpanelen van SpaDecor. Je wilt dat je gasten een ontspannen ervaring hebben in je verblijfsaccommodatie of op je camping en dat kan met een mooie sanitaire ruimte. De panelen van SpaDecor zijn gemakkelijk in gebruik om je bestaande sanitaire ruimte eenvoudig te renoveren of een nieuwe ruimte te creëren.

Waterbestendig
De panelen zijn net zo waterbestendig als tegels. Het aluminium composiet is volledig watervast. De panelen kunnen direct op bestaande tegels of een andere soort ondergrond aangebracht worden. Dat maakt het niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties. Doordat ze voegloos worden geplaatst en de randen afgekit worden heeft water geen kans.

Voegloos en gemakkelijk schoon te maken
Met SpaDecor zeg je vaarwel tegen voegen. Door de wandpanelen in de badkamer of het toilet tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad. Daardoor krijgen bacteriën geen kans. Daarbij zijn alle coatings onderhoudsvriendelijk en bestand tegen schoonmaakmiddelen. De panelen zijn heel gemakkelijk te reinigen met allesreiniger en een doekje.

Ruime keuze
Bij SpaDecor is er een ruim aanbod van meer dan 60 verschillende decoren. Zo is er altijd een decor wat bij jouw inrichting past. De panelen worden voorzien van een coating. Er is keuze uit vijf verschillende soorten; een standaard coating genaamd miniperl, twee voelbare coatings steen- of houtstructuur die een voelbare meerwaarde geven aan jou decor en twee premium coatings: hoogglans of zacht mat met een anti vingerprint functie.

Wil je meer weten over SpaDecor? Bezoek ons dan op stand 131 in hal 1.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top