Solidhome Group BV

Over ons

Maak kennis met Solidhome Living. Unieke woningen van zeer hoge kwaliteit. Wij bouwen op een zo efficiënt mogelijke manier, duurzame en solide prefab woningen met een massief houten casco voor een marktconforme prijs. Wij nemen alle zorg uit handen en leveren de woningen turn key op.

Vacatures

Allround Timmerman / Productiemedewerker

Allround Timmerman / Productiemedewerker

Jouw twee rechterhanden, bouwkundig inzicht en ervaring zet je dagelijks in voor onze prachtige houten, modulaire woningen. Nieuw gereedschap en nieuwe bouwtechnieken heb jij razendsnel in de vingers. Je werkt aan steeds wisselende en uitdagende projecten waar jij je creativiteit in kwijt kan. Je komt te werken in onze mooie, nieuwe productiehal in Ede en gaat je o.a. bezighouden met het monteren van alle onderdelen. Daarnaast zorg je dat alle producten mooi afgewerkt worden en zorg je dat er enkel kwaliteit wordt afgeleverd. Geen dag is hetzelfde, want ook werken op locatie komt zo nu en dan voor.

Dit alles doe je samen met een team, die net als jij onderdeel willen zijn van een duurzame revolutie in de bouw, op een plek waar ruimte is voor ideeën. Het is een omgeving waar jouw ervaring goed van pas komt, want je zal ook andere collega’s (in opleiding) begeleiden.

Lees verder »
Meewerkend Voorman modulaire bouw

Meewerkend Voorman modulaire bouw

Als rechterhand van de projectleider zorg je dat het team montage medewerkers op de juiste manier werkt: zorgvuldig, veilig en op tijd. Je bewaakt de planning en geeft leiding aan je collega’s op de bouwplaats. Opdrachtgevers en onze medewerkers vertrouwen op jouw deskundigheid ten aanzien van de materialen, tekeningen en aanwijzingen voor het bouwen van de modulaire, houten woningen, want jij begrijpt dat goede communicatie met onze medewerkers en leveren wat is afgesproken de basis vormt voor tevreden klanten.

Je zorgt er met jouw natuurlijk overwicht voor dat medewerkers gemotiveerd, gestimuleerd worden en werkt als allround timmerman mee. Jij bent de ogen en oren van onze projectleider en waakt over de uit te voeren werkzaamheden en geleverde kwaliteit. Je denkt mee met de planning van productie en logistiek. Je werkt samen met een team, die net als jij onderdeel willen zijn van een duurzame revolutie in de bouw, op een plek waar ruimte is voor ideeën.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top