Snaterse Urban Creation

Snaterse Urban Creation

Snaterse Urban Creation

About us

Is de uitstraling van jou bedrijf nog niet uitnodigend genoeg? Ik ben beeldend kunstenaar en kan ervoor zorgen dat jou doelgroep zichzelf direct herkent in jullie pand of buitenruimte met kleurrijke muurschilderingen. Al van veraf is dit zichtbaar en aantrekkelijk. Met jouw aanwijzingen zorg ik voor de juiste look en feel wat jouw doelgroep in de stemming zal brengen om enthousiast binnen te lopen.
Mijn schilderstijl is kleurrijk, vrolijk, optimistisch en uiterst vakkundig. Geen kinderachtige poppetjes, maar klassiek en tegelijkertijd eigenzinnig en verrassend.
Al sinds 2012 maak ik muurschilderingen en ik verbeter al die tijd mijn techniek en materiaalkennis. Muurschilderingen hebben weinig onderhoud nodig en blijven heel erg lang goed houdbaar en mooi. Ik gebruik verf met weinig oplosmiddelen, maar veel pigmenten en door een sterke UV coating blijven kleuren zeker 20 jaar kleurecht.
Ik maak muurschilderingen op maat voor 100 tot 150 euro per m2 (afhankelijk van de ondergrond) en dit is een all-inclusive prijs, behalve als er steigers of hoogwerkers nodig zijn, dat komt er dan bij.
Ik zie je graag in mijn stand voor een kennismaking. Deze dagen werk ik er aan een muurschildering voor de Vakbeurs.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top