Second Home Check

Second Home Check

Second Home Check

About us

Second Home Check inspecteert recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets en stenen vakantiehuizen op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij in- en verkoop van een vakantiewoning) en bepaalt de dagwaarde.

NIEUW: Opleveringskeuring nieuwbouw chalet. Met een opleveringskeuring krijgt de nieuwe eigenaar en het park waarop het chalet staat meer inzicht in de bouwkundige staat en veiligheid van een nieuw chalet. Ideaal voor eigenaar chalet en parkeigenaar; in het onafhankelijke Rapport Opleveringskeuring is vastgelegd wat de situatie is ten tijde van de oplevering. Dat voorkomt een hoop gedoe achteraf.

News

Jobs

Operational Manager

Operational Manager

Ons moederbedrijf Waardetaxaties is op zoek naar een 𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿.

Waardetaxaties is in 10 jaar doorgegroeid tot één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland, en groeit door. Om deze groei te ondersteunen zijn zij op zoek naar een enthousiaste en toegewijde operational manager.

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝗼𝗺𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗷 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝘁𝗮𝘅𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀
Als operational manager bij Waardetaxaties manage je de organisatie in de breedste zin van het woord. Je bent de schakel tussen de directeur en het team van vakkundige taxateurs.

𝗗𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗲 𝗸𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝗮𝘁?
Waardetaxaties zoekt iemand met een uitgebreide professionele achtergrond. Hij of zij is in staat om werkplezier te stimuleren. Want alleen bij een gelukkig team kan een manager zijn of haar targets en doelstellingen halen.

Bekijk de vacature op de website van Waardetaxaties: https://www.waardetaxaties.nl/operational-manager/

View Jobs Ads »
Bouwkundig inspecteur

Bouwkundig Inspecteur

Omdat onze organisataie groeit, zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie binnen een dynamische en professionele organisatie? Wij zoeken een enthousiaste bouwkundig inspecteur. Als bouwkundig inspecteur keur je visueel de bouwkundige staat en veiligheid van recreatiewoningen zoals stacaravans en chalets overal in Nederland. Onze focus ligt op 100% klanttevredenheid.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top