Ross Tucker BV

Over ons

Gasten verlangen naar iets en wij begrijpen dat. Of het nu gaat om een enkele recreatiewoning of een heel vakantiepark, wij verrassen door vernieuwde interieurconcepten, met een verwijzing naar een bepaalde plek, historie, natuur of omgeving. Wij bedenken interieuroplossingen (letterlijk van vloer tot aan plafond) en ontwerpen en richten interieurs voor een recreatiewoning of een heel vakantiepark, wij gaan de uitdaging aan!

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

Maak kennis met Ross Tucker Projectinterieur: een familiebedrijf met een dynamisch en gepassioneerd team van interieurprofessionals. Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een interieur een kunst op zich is, en daarom nemen wij de hoogste kwaliteitseisen van deze tijd mee, evenals de specifieke behoeften van organisaties. Onze missie? Het ontwerpen van compleet van interieurplan met vloeren, gordijnen, schilderwerk en uniek meubilair die niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar ook duurzaam zijn en lang meegaan.

Kom met ons praten, laat je inspireren en ontdek hoe Ross Tucker Projectinterieur het verschil kan maken in jouw interieur. Wij kijken ernaar uit om je ontmoeten op onze stand 174 op de recreatievakbeurs.

Maak nog meer kennis met ons door een kijkje te nemen op onze website: https://www.rosstucker.nl/

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top