Ross Tucker BV

Ross Tucker BV

Over ons

Ga je mee met ons naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?

Daar gaan wij graag met jou aan tafel om te luisteren naar jullie wensen, maar ook zeker naar de wensen van de recreanten. Samen aan tafel kijken we naar de gewenste uitstraling door zelf kleuren, stoffen en materialen te kiezen en dat vertalen we samen in een passend concept. Met elkaar maken we interieurs die ontworpen zijn voor zeer intensief gebruik en die een lange levensduur hebben. Ook bekijken we samen de lijst met inrichtingseisen die een verhuur- of beheerorganisatie heeft opgesteld. Wij zorgen ervoor dat jouw interieur aan die eisen voldoet, zodat jij het optimale rendement uit de vakantiewoning kan halen. Met elkaar aan tafel maken we een interieur dat stijlvol, de ultieme gastbeleving heeft en passend is binnen het budget.

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

Ross Tucker Projectinterieur is een familiebedrijf uit Leek met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van interieurconcepten. De afgelopen jaren hebben wij al vele recreatiewoningen en vakantieparken mogen inrichten.
Wij hebben professionele interieurontwerpers met jarenlange ervaring in de recreatie. Naast dat wij topkwaliteit leveren bieden wij 5 jaar garantie. Ook zijn er meer dan 1001 mogelijkheden omdat wij de meubels zelf op maat maken en assembleren.
Ervaar en bekijk onze collectie in onze ruim opgezette showroom en bekijk onze slimme efficiënte logistiek in eigen beheer.
Maak nog meer kennis met ons door een kijkje te nemen op onze website:

https://www.rosstucker.nl/

Ga jij mee naar de Recreatievakbeurs 2022 van 15, 16 en 17 november?

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top