RET Bouwproducten

Over ons

RET Bouwproducten is partner voor de recreatiebouw. Als leverancier bieden wij een totaaloplossing; van deuren, kozijnen, wand- en plafondpanelen tot gevelbekleding en plaatmateriaal. Binnen deze productgroepen voeren wij een breed assortiment, waardoor onze relaties met één bestelling veel van de benodigde (bouw)materialen in huis kunnen halen.

Specialisten praten met specialisten!

Product- en marktkennis zijn naast het brede productaanbod twee onmisbare aspecten, die RET tot een volwaardig partner voor de recreatiebouw maken. De cultuur bij RET is er een van kennis uitwisselen en samenwerken. De handige verwerkingsvoorschriften helpen bij het bouwen en ons specialistische team voorziet de markt graag van advies, bijvoorbeeld bij het maken van een juiste materiaalkeuze.

Bewerking op maat!

Op aanvraag worden er ook bewerkingen op maat uitgevoerd in de vorm van zaag- of plakorders. Daarnaast kunnen relaties van RET Bouwproducten ook specifieke (toepassingsgerichte) wensen aangeven, waarna wij gezamenlijk naar oplossingen gaan zoeken.

Innoverend en vooruitstrevend!
Als dé Aanvoerder in bouwproducten vinden wij het belangrijk om ons productaanbod constant te evalueren en te verbeteren aan de hand van de actuele marktwens. Als relatie van RET kunt u hierop mee liften en u blijven onderscheiden in de markt.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top