PromotID

PromotID

Over ons

Als je onze klanten en relaties vraagt wat ons anders dan anderen maakt dan noemen ze de aandacht voor persoonlijke relaties en de korte lijntjes die zo belangrijk zijn als het gaat om het leveren van professioneel promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding. We werken met een compact team waardoor jij altijd kunt rekenen op persoonlijke service.

Naast het gemak van een webshop met meer dan 60.000 promotionele producten en bedrijfs(veilige) kleding kun je bij PromotID ook terecht voor aanvullende diensten die het jou als bedrijf een stuk makkelijker maken. PromotID is specialist in veredelingstechnieken en uitvoerend sterk. Dat levert jou voordeel op het gebied van kwaliteit, snelheid en kostenbesparing.

We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Het liefst doen we dat in een persoonlijk gesprek. We horen graag jouw verhaal, zodat we je goed kunnen adviseren en promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding kunnen leveren die echt bij jouw bedrijf passen en het doel dat je voor ogen hebt. We zijn jouw partner in promotie van concept tot en met realisatie.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top