Project Totaal Okido

Project Totaal Okido

Over ons

Project Totaal Okido is dé horeca inrichter. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie horecameubilair voor een sfeervolle inrichting van uw etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze adviseurs inspireren u graag om het karakter van uw zaak te benadrukken.

Ook voor de inrichting van recreatiefaciliteiten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit. Tot slot kunt u voor ieder meubelstuk een passende kleur kiezen.

Project Totaal Okido is een groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze meubelcollectie leveren wij uit voorraad, waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

En mogen wij u tenslotte een tip geven? Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om u te adviseren op basis van onze expertise, in combinatie met uw eigen visie en budget. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 12:00. Al ons meubilair is daar ook direct uit voorraad mee te nemen. Dat is lekker snel en mooi meegenomen! De koffie staat klaar!

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top