Persoonality

Persoonality

Over ons

Hoe prettig zou het zijn als je tijd overhoudt om datgene te doen waar je plezier aan beleeft? Persoonality is er voor jou, voor de ondernemer met medewerkers.

Als werkgever word je naast de normale contract- en salarisadministratie, geconfronteerd met steeds veranderende wetten en regels. Dit maakt werkgeverschap complex, risicovol en simpelweg minder aantrekkelijk.

Wij maken ondernemen makkelijker. Dat doen we door samen met jou het werkgeverschap te delen. De administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van het werkgeverschap nemen we uit handen. Dat levert jou tijdswinst op! Op de werkvloer verandert niets, de dagelijkse leiding blijft in jouw handen. Payrollmedewerkers hebben dezelfde zekerheden en rechten als medewerkers die bij jou rechtstreeks in dienst (zouden) zijn. Zo bundelen we onze krachten en doen we samen waar we goed in zijn.

Samen werkgever worden, dat doe je natuurlijk niet zomaar. En zéker niet met iedereen. Daarom is het goed om te weten dat Persoonality een betrouwbare partner is. Eén van de grootste payrollorganisaties van Nederland. Een solide organisatie met jarenlange ervaring en meervoudig gecertificeerd. Wij staan met hele team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische- en verzuimspecialisten voor je klaar.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top