NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) & Campercontact

NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) & Campercontact

Over ons

De NKC zet zich in voor het ontwikkelen van nieuwe camperplaatsen in samenwerking met recreatieondernemers, gemeenten en andere betrokken instanties in Nederland. Op de beurs introduceert NKC de rekentool. Deze rekentool geeft de (startende)ondernemer inzicht in kosten en opbrengsten van overnachtingsplaatsen voor campers, op basis van een aantal kengetallen en het aantal voorzieningen is meteen zichtbaar of een overnachtingsplaats voor campers loont en wat het kan opleveren.

De NKC is met ruim 64.000 leden de grootste campervereniging van Europa. De vereniging is er voor alle camperliefhebbers, zet zich in om het camperen te promoten en maakt zich sterk voor de belangen van camperaars in zowel binnen- als buitenland.

De NKC staat samen met Campercontact op de beurs. Campercontact is het platform voor camperlocaties in Europa. Met ruim 39.000 camperlocaties in 58 landen bieden de app en website een schat aan reisinformatie voor camperaars. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars. Op de beurs introduceert Campercontact een slimme boek- en betaaloplossing. Vanaf heden kunnen camperaars bij aangesloten camperplaatsen boeken en betalen.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top