Madino Terrasmeubilair

Madino Opheusden

Over ons

Onze missie | ‘Terrasmeubelen ontwikkelen en aanbieden welke naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften binnen de recreatiebranche, waarbij wij letten op herkenbare behoeften als prijs-kwaliteit, levertijd en duurzaamheid’.

Ontstaan van Madino | Madino Terrasmeubilair is dé partij voor de recreatiesector op het gebied van terrasmeubilair en buitenbeleving. Madino is in 2017 begonnen met het aanbieden van terrasmeubilair binnen de zakelijke markt, fungerend als onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Van der Garde Tuinmeubelen levert al sinds de jaren 60 terrasmeubilair aan particulieren. De kennis met betrekking tot de wensen en behoeften die er binnen de particuliere markt kan Madino perfect toepassen binnen de recreatiesector. Wij zijn bekend met de wensen van de gasten op uw vakantiepark en hebben hier ons assortiment mede op afgestemd.

Enthousiasme & productkennis | Met veel enthousiasme en productkennis adviseren we recreatiebedrijven op het gebied van terrasmeubilair. Bij voorkeur komen wij bij u op de koffie. Daarmee bespaard u tijd en krijgen wij de beste ideeën. Een bezoek aan onze showroom is ook mogelijk. Hier kunt u op afspraak een ‘terrasje’ komen pakken. Centraal gelegen, langs de a15, in Dodewaard.

Kennis van de branche | Dankzij onze specifieke focus op terrasmeubilair voor de recreatiebranche zijn we in staat om het assortiment steeds beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de recreatiesector. Onze producten worden uitvoerig getest voordat ze opgenomen worden in het assortiment. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de producten uit het assortiment lange tijd zijn na te leveren. Zo blijft de eenheid op de terrassen in stand.

Klanttevredenheid | Om een goede klanttevredenheid te realiseren leggen wij de nadruk op aspecten als persoonlijk contact met korte lijnen en snel schakelen. Onze producten komen wij het liefst bij u op locatie presenteren, aan de hand van een vrijblijvende terrassessie. Zo kunt u de uitstraling en kwaliteit het allerbeste ervaren. Daarnaast blijft betrokkenheid ook na de realisatie belangrijk voor ons en zijn wij graag de partij die u blijft adviseren op het gebied van een kwalitatieve buiteninrichting. Is er schade? Dan leveren wij snel nieuw meubilair uit eigen voorraad. Ook snelle service vinden wij belangrijk.

Levering & montage | Onze monteurs staan gereed wanneer de producten geleverd moeten worden. Het vervoer van onze opslag naar het project, het opbouwen van de producten en het uitventen daarvan wordt professioneel uitgevoerd. Dit gaat altijd in goed overleg tussen de klant en Madino.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u nader kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op:
Tel: 0488-440138 | Mail: info@madino.nl

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top