Koffiebranderij Miss Morrison

Koffiebranderij Miss Morrison

Over ons

Ken je het gevoel dat je heel graag een verhaal wilt vertellen, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Dat is het verhaal van Miss Morrison, dé koffiebranderij in Delft. Het gevoel van een passie voor koffie. Een brandend verlangen voor een product met een verhaal dat je moet ervaren, omdat het niet onder woorden gebracht kan worden.

“Miss Morrison is een begrip geworden. De branderij is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een plek, die niet alleen voor ons, maar ook voor anderen belangrijk is geworden. Een plek waar koffie mensen verbindt.”

“Onze missie is in de laatste jaren nooit veranderd. We willen mensen bewust laten genieten van hun dagelijkse kopje koffie.”

Door impact te hebben op de koffieketen, de boeren en families die de koffie voor ons telen en bewustwording te creëren bij koffiedrinkers dat koffie een vers product is. Net zoals je andere dagelijkse boodschappen koop je koffie, vers, bij je lokale koffiebrander. Pas dan kan je hart echt een sprongetje van blijdschap maken, wanneer je een kop koffie op tafel zet.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top