Jatin Chaletbouw

Over ons

Jatin is een toonaangevend familiebedrijf dat reeds decennia lang buitenverblijven, chalets, vakantiewoningen en hout skeletbouw woningen produceert. Jatin biedt een uniek concept waarbij de wensen en eisen van de klant altijd voorop staan. Wij kunnen uw buitenverblijf ontwerpen en direct in de werkplaats produceren. Deze ontwerpen kunnen variëren van bescheiden stacaravans tot zeer luxe buitenverblijven. Vanuit onze productiehal in Dwingeloo leveren wij buitenverblijven op locaties door heel Europa.

In onze productiehal wordt met heel veel passie en expertise gewerkt aan de bouw en ontwikkeling van chalets, recreatiewoningen of andere op maat gemaakte buitenverblijven. Wij zien dit proces als een echte ambacht, en zijn trots op onze producten! Wij maken bij de productie gebruik van duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en waarborgen een hoge kwaliteit. Praktisch iedere wens, droom of fantasie kan bij ons werkelijkheid worden.

Uw buitenverblijf kan compleet worden geleverd, inclusief wandafwerking en centrale verwarming, of volledig elektrisch. U hoeft niet meer te behangen of schilderen. Ook plaatsen we desgewenst een complete keuken en badkamer. Alle denkbare luxe is mogelijk, zelfs een bubbelbad of een stoomdouchecabine! Uiteraard kan ook juist gekozen worden voor een wat meer bescheiden inrichting om het echte campinggevoel te behouden.

Neem contact met ons op

Scroll naar top