Holidu GmbH

Over ons

Uw internationale boekingen verhogen? We kunnen u helpen door een samenwerking met ons boekingsplatform voor vakantiewoningen!

Met ruim 1900 partners en 27 miljoen website bezoekers per maand helpen we onze partners eenvoudig, maar vooral doeltreffend de accommodaties te promoten en de boekingen te beheren.

Sinds 2014 zijn we hard bezig om partners en klanten met elkaar te verbinden vanuit München. De meeste klanten van ons komen dan ook uit Duitsland, echter groeien Frankrijk, Spanje, VK, en Italië ook hard. Sinds dit jaar proberen we onze veelal Duitse klanten ook met de Nederlandse markt bekend te maken, hiervoor hebben we al samenwerkingen met enkele grote partners in Nederland.

Onze missie: het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk gemakkelijk te maken. Onze samenwerking met onder andere Nextpax en Qenner waarvan we alle informatie via de automatische koppeling (API) ontvangen, waaronder de beschikbaarheid, maar ook de beschrijving en de foto’s, maakt een samenwerking met ons zo gemakkelijk mogelijk.

Geïnteresseerd wat we voor jullie kunnen doen? Kom een praatje met ons maken!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top