HAIL Europe guest supplies

Over ons

HAIL Europe is een innovatieve en toonaangevende internationale leverancier van guest supplies voor onder andere de recreatie branche. Wij bieden een breed assortiment dat past in iedere locatie en bij ieder budget. Van basic met een goede kwaliteit tot zeer exclusief. Zo zijn wij in Nederland de exclusieve importeur en leverancier van diverse brands.
HAIL staat voor ‘Hotel Amenities International Limited’. Ons familiebedrijf is sinds de jaren ’90 met succes actief in de markt. Gedreven door een persoonlijke betrokkenheid bij onze relaties werkt ons team met veel plezier aan uw ideeën. Daarnaast zijn wij innovatief en nieuwsgierig. Mede daardoor hebben wij het exclusieve dealerschap van bijzondere brands uit onder meer Italië, Azië en Amerika verworven.
Tevredenheid is voor ons het sleutelwoord. Dat zijn wij als we u een goede prijs-kwaliteitsverhouding en gewenste service leveren. Tevreden zijn we ook als u mede dankzij onze producten tevreden gasten hebt. Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan graag voor u klaar!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top