EveryOffice Leisure

EveryOffice Leisure

Over ons

Heb jij als recreatieondernemer te maken met veel verschillende systemen die slecht samenwerken? EveryOffice Recreatie is de enige aanbieder in de recreatiebranche die alle gebruikte recreatiesoftware binnen een park kan terugbrengen naar één systeem. Door de volledige integratie met onze hardware producten heb je zo één aanspreekpunt voor het gehele proces binnen jouw organisatie.

Bezoek ons op de beurs om kennis te maken met ons totaalpakkket aan innovatieve hard- en softwareoplossingen.

Products

Nieuws

Vacatures

Software tester

Software tester

Als Software Tester ben je onderdeel van het development team en vanuit daar ga je aan het schrijven van tests tijdens de refinement van features. Je test features & bugs op gebied van functionaliteit en gebruikersacceptatie. Je helpt de product owner om verbeterpunten te identificeren en oplossingen te verzinnen. Daarnaast denk je mee in hoe we de kwaliteit van ons softwareproduct kunnen verbeteren.

– Uitvoeren van tests
– Schrijven van tests
– Verbeteren van het testproces
– Identificeren van verbeterpunten

Daarnaast heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een leuke sfeer bij een informele en professionele organisatie. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband.

Lees verder »
Front-end Developer

Front-end Developer

Op maat gemaakte websites bouwen voor de recreatiebranche, helpen om nieuwe SaaS-oplossingen te ontwikkelen, het neerzetten van een perfecte UX/UI voor gebruikers van onze boekingsstraten? Dat kan allemaal bij EveryOffice! Ben jij ambitieus, accuraat en niet bang om je kennis en ervaring te delen met je collega’s en ons te vertellen hoe het óók kan? Dan dagen we je uit om deze uitdaging aan te gaan. Solliciteer snel!

Als front-end developer kom je terecht in een jong team van front-end en back-end developers die bij elkaar in één ruimte zitten om zo snel te kunnen schakelen. De sfeer in het team is erg informeel en gezellig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt je eigen projecten. Per project wordt er een team samen gesteld en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning.

Lees verder »
ICT medewerker met technische kennis

ICT medewerker met technische kennis

Heb jij een achtergrond in de ICT en in de techniek en wil je die kwaliteiten bundelen in één functie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. De ene dag ben je bezig met het plaatsen van toegangscontrole en de andere dag ben je computers aan het installeren. Hoeveel afwisseling wil je hebben?

Wat ga ik doen?
– Voorbereiden en installatie van kassa’s (Windows 11), slagboomschermen en box pc’s
– 1e lijns ondersteuning helpdesk
– Montage van de diverse hardware zoals kassa’s, keukenschermen, narrowcasting schermen op locatie
– Voorbereiden van diverse parkeer- en meldzuilen
– Ondersteuning van ons montageteam
– Netwerkbekabeling aanleggen

Lees verder »
Elektrotechnisch medewerker

Elektrotechnisch medewerker

Voor onze afdeling techniek zoeken wij handige collega’s met een elektrotechnische opleiding die enthousiast worden van het voorbereiden en plaatsen van zuilen, slagbomen, toegangscontrole, elektriciteitskasten, kentekencamera’s en wat we maar meer bedenken.

We gaan af en toe over de grens, dus een aantal nachten van huis moet geen probleem zijn. Ben je leergierig en in het bezit van een rijbewijs, dan heb je snel een afwisselende en zelfstandige baan.

Werken voor EveryOffice betekend iedere dag bezig zijn om onze klanten top hardware te leveren. Dat vraagt veel, maar we geven ook veel. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een omgeving vol enthousiaste, jonge collega’s die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Lees verder »
Medewerker Customer Support

Medewerker Customer Support

Als Customer Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Met enthousiasme beantwoord je vragen via de telefoon, mail of via ons eigen ticketsysteem. In eerste instantie ligt de focus op kennis vergaren van het pakket en het leren kennen van onze klanten. Ervaring met software en met de recreatiebranche gaan je hierbij zeker helpen.

Wil jij je vastbijten in onze software en je ontwikkelen tot een echte specialist, dan zoeken wij jou.

Werken voor EveryOffice betekent iedere dag bezig zijn om onze klanten topsoftware te leveren. Dat vraagt veel, maar we geven ook veel. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een omgeving vol enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top