ELI Play

ELI Play

Over ons

ELI Play fabrikant speeltuinen & trampolineparken.

Wij ontwikkelen samen met onze klanten de meest verrassende kinderhoeken, indoor speeltuinen, trampolineparken en sport courses, waaraan kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven. Wij zijn de leidende Europese producent met al meer dan 30 jaar ervaring in de leisure branche.

Al onze kennis en ervaring wordt gebruikt voor het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van speeltoestellen van de hoogste kwaliteit. Vanuit onze eigen productiefaciliteit in Nederland maken wij alle speeltoestellen op maat en volgens de Europese norm voor projecten over de hele wereld.

Het is fantastisch om dromen van ondernemers te realiseren door het realiseren van nieuwe parken of parken uit te breiden. Wij blijven continu ontwikkelen, zetten trends in de leisure branche en bedenken nieuwe concepten. In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 3.000 speeltuinen en 250 trampolineparken gerealiseerd.

Vacatures

Werkvoorbereider (32-40 uur)

Werkvoorbereider (32-40 uur)

ELI Play is de Europese producent en leverancier van speeltoestellen voor binnenspeeltuinen, trampolineparken en ninja courses. Wij zijn op zoek naar een technische spin binnen onze organisatie. Als werkvoorbereider bij ELI Play ben je betrokken bij projecten van het begin tot het eind en ondersteun je verschillende afdelingen zoals sales, design, PSP en service.

Wij werken met een gezellig team in Boxtel (Brabant) en zijn op zoek naar versterking! Lees de vacature en solliciteer direct.

Lees verder »
Servicemonteur (buitendienst)

Servicemonteur (buitendienst)

Wil jij werken voor de Europese marktleider in speeltuinen en trampolineparken?
Wij ontwerpen, produceren en installeren indoor speeltuinen, kinderhoeken, trampolineparken, sport courses en FEC’s.

Wat ga je doen ?
Als Servicemonteur ga je dagelijks naar klanten om de speeltoestellen te onderhouden en te repareren. Het reinigen van ballenbakken is hetgeen waar ELI Play in 1994 mee gestart is en nog steeds wassen wij dagelijks de ballenbakken bij onze klanten. Je komt op locaties door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Je gaat hiervoor alleen op pad naar de klant, maar je bent soms ook onderweg met andere servicemonteurs om grotere reparaties uit te voeren. Je leert hoe onze speeltuinen en trampolineparken in elkaar zitten, zorgt dat ze veilig zijn en van hoge kwaliteit blijven. Omdat je dagelijks naar klanten gaat, is het belangrijk dat je zeer service- en klantgericht bent. Je bent het visitekaartje van ELI Play en je gaat niet weg voordat de klant tevreden is.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top