DOM Nederland – EasySecure

DOM Nederland – EasySecure

Over ons

Het breed inzetbare platform van EasySecure in combinatie met DOM ENiQ draadloze toegangscontrole producten vullen elkaar naadloos aan. Daarmee bieden we samen oplossingen die de markt vraagt. Flexibele, veilige, kwalitatieve registratie- & toegangssystemen.

DOM Nederland
Expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Wij bieden de mogelijkheid om te integreren met softwarepakketten van derden, zoals boekings- en/of reserveringssystemen, om de beleving voor de eindgebruiker nog gemakkelijker en flexibeler te maken.

EasySecure International
Onafhankelijk Cloudplatform voor toegangscontrole, tijd, aanwezigheid, bezoekersregistratie en integraties. Face the future met EasySecure. Automatiseer en geef contactloos toegang tot het park, de accommodaties of andere faciliteiten zoals het zwembad en creëer de ultieme Guestjourney. EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Wij werken met verschillende bewezen A hardware. En bieden zo flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing, kies uit een combinatie van verschillende intelligente wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers.

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top