DepoDog

DepoDog

DepoDog

About us

DepoDog, de meest bekende oplossing in de bestrijding van het hondenpoepprobleem.

Overal waar honden welkom zijn vindt u hondenpoep. Dus op de stoepen, de parken en het bos. Maar ook op de camping of het recreatiepark. En dit hoeft niet. Want als u een DepoDog Junior met hondenpoepzakjes of een afvalbak met hondenpoepzakjes zoals de DepoDog plaatst, wordt de hondenpoep opgeruimd.

Eventueel kunt u hierbij zelfs een signaalbord plaatsen. Een vrolijk hondje toont het beleid aan; aanlijnen en hondenpoep opruimen.
Niet voor niets wordt DepoDog het meest gebruikt bij het oplossen van de hondenpoep.

Al onze afvalbakken, signaalborden en dispensers worden in Nederland gemaakt. Een oer-Hollands product dus. Maar dat niet alleen. Het bedrijf heeft een SW-indicatie. Een mooi product wordt dus ook mooi gemaakt. En dankzij de flexibiliteit kunnen wij iedere kleur en bedrukking leveren.

Of u nu een camping heeft met 10 plaatsen of een rij aan recreatieparken; wij vinden u even lief. Dit betekent voor ons dat wij ons advies baseren op uw wensen en vragen, en aanpassen aan de omvang van uw park. Maatwerk dus. En dit betekent ook dat wij soms adviseren om minder DepoDogs te plaatsen als het niet nodig is.

Want wij verkopen graag. Maar het liefst verkopen wij een goed advies.

Eigenlijk is het heel eenvoudig; overal waar de hondenbezitter welkom is, moet een hondenpoepzakje worden aangeboden. De poep wordt opgeruimd en de klacht en overlast is weg.

Graag horen wij van u waarmee wij u kunnen helpen om de hondenpoepoverlast op uw park weg te nemen.

Met vriendelijke groeten,
Jan Willem Helms en Joyce Huurman

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top