De Animatie Compagnie BV

Over ons

De Animatie Compagnie is onderdeel van de overkoepelende organisatie De Goede Sfeer Groep. Deze is in 2020 opgericht om de samenwerking tussen 4 partners in de recreatiesector (Qui-Vive Evenementen en attractieverhuur, Leisurehub Online Module en Jelloo opleidingen) efficiënter en gestroomlijnder te laten verlopen.

De Animatie Compagnie houdt zich bezig met het werven, trainen en plaatsen van animatieteams op vakantieparken. Daarnaast werken we aan innovatieve conceptontwikkeling en animatieprogramma’s. Je bent bij ons zeker van professionele programma’s en maatwerk.

We hebben een eigen opleiding in de sector, met gediplomeerde begeleiding. Onze trainers en begeleiders zijn allemaal opgeleid door opleidingsbedrijf Jelloo en zijn behalve werkzaam op onze eigen trainingen, ook werkzaam als trainer op beroepsopleidingen en bij interne bedrijfstrainingen en -cursussen.

Onze directe partner en zusterbedrijf Qui-Vive richt zich op de verhuur van diverse evenementen en attracties t.b.v. de dagrecreatie. Van compleet verzorgde vakantiespecials op een camping tot aan spectaculaire feestdagen, Qui-Vive kan het leveren. Ben je op zoek naar een volledig verzorgde activiteit inclusief professionele begeleiding, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest of bijzondere gelegenheid binnen een vereniging, dan ben je bij Qui-Vive op het juiste adres. Geen gelegenheid is ons te gek en we denken graag met je mee over een succesvolle invulling van jouw evenement.

Leisurehub is onze nieuwste aanwinst. Na jaren lang ideeën hebben en plannen maken rondom het betreden van de digitale markt met onze programma’s hebben we in 2020 eindelijk de stap gezet met dit mooie online systeem. Als eerste is het voor iedereen nu mogelijk om via ons een eigen professioneel animatieprogramma te maken voor je park, een uitkomst voor het voordelig en gemakkelijk zelf kunnen creëren van maatwerk, geheel naar jouw wens.

Maar dat is nog niet alles: naast programmeren hebben wij diverse andere modules toegevoegd aan Leisurehub, alles om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken voor jou!
Zo is er de Mijn Omgeving, jouw persoonlijke informatiepagina, waarbij je je gasten altijd up to date kunt houden van de ontwikkelingen op je bedrijf en alles eromheen.
Daarnaast kun je gebruik maken van de Verhuurmodule, waarin je alle te huren producten kunt samenvoegen, evenals de leveranciers. Iedereen op hetzelfde platform, duidelijk en overzichtelijk. Tenslotte is er een Inschrijvingsmodule voor alle activiteiten en gelegenheden waar een maximum aantal deelnemers aan gekoppeld is. Gasten schrijven zichzelf gemakkelijk en snel in, kunnen direct veilig betalen en jij hebt overzicht van alle inschrijvingen.

Kortom, alles waar je naar op zoek bent wanneer je een bedrijf hebt in de recreatie- of animatiesector! Wij bieden het complete pakket.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top