Crossover Lodge (Creative Structures B.V.)

Over ons

Luxe overnachten met de Crossover Lodge! Biedt uw gasten een onvergetelijke buitenervaring met het comfort van een luxe hotelkamer.

De Crossover Lodge is de eerste TÜV-gecertificeerde accommodatiestructuur en is weer- en stormbestendig. Verkrijgbaar in de formaten Medium (49 m2) en Large (68 m2).

De Crossover Lodge Medium (max. 4 pers.) is een populaire glamping tent. Deze ruime tent biedt een luxe getaway voor koppels en kleine gezinnen. De Medium heeft een royale woonkamer met een tweepersoonsbed, een volledig uitgeruste badkamer met toilet en regendouche en een stijlvolle keuken.

De Crossover Lodge Large (max. 5 pers.) is een luxe, aangename accommodatie voor families en vriendengroepen. Maar is ook uitermate geschikt als een zeer ruime accommodatie voor koppels. De Crossover Lodge Large heeft een hoofdslaapkamer, een volledig uitgeruste badkamer met toilet en regendouche, een stijlvolle keuken, een woonkamer en een tweede slaapkamer voor 3 personen.

Door onze diverse mogelijkheden voor indelingen en inrichtingen kunnen wij een perfecte oplossing op maat bieden, om zo aan te sluiten bij uw wensen.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top