Countus

Countus

Over ons

In bijna 100 jaar is Countus uitgegroeid tot dé accountants- en adviesorganisatie in vier sectoren: Agro &  Agri, Zorg, Recreatie & Horeca en MKB.
Van generatie op generatie zijn we tot in de details bezig met het delen van cijfers. Daarin blinken we uit doordat we scherp ondernemen, lef tonen én op het juiste moment kansen herkennen. We verbinden cijfers aan mensen en mensen aan cijfers. Nauwkeurig. Betrouwbaar. We zijn doortastend, ambitieus en we weten waar we over praten.
Ons doel? Succesvolle en ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op.
Ook jou als recreatie- en horecaondernemer kunnen we volledig ontzorgen. Wil je dat jouw gasten het naar hun zin hebben? En wil je dat jij zelf grip hebt op het resultaat en de kosten? Dan heb je soms behoefte aan iemand om mee te sparren. Aan iemand die je markt kent. Iemand die je met je horeca boekhouding, salarisadministratie, financieringsoplossingen en om je rendement te verbeteren.
De recreatie-en horecaspecialisten van Countus hebben hier veel ervaring mee en helpen je graag met je strategische keuzes. Van menukaart tot personeelsplan, van investeringsplan tot liquiditeitsplanning, van bedrijfsplan tot duurzaamheid. Hiervoor hebben we zelfs een speciaal expertiseteam in het leven geroepen: Bertijn Vos, Jesca Wemmenhove en Ron Koopmeiners.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top