Countus accountants en adviseurs

Countus accountants en adviseurs
Countus accountants en adviseurs

Countus accountants en adviseurs

About us

Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien. Als horeca- of recreatieondernemer heb je heel wat vragen die je bezighouden. Bij Countus helpen je graag met je (salaris)administratie, financieringsoplossingen en mogelijkheden om je rendement te verbeteren. We hebben hiervoor zelfs een speciaal expertiseteam opgericht.

News

Jobs

Senior Jurist

Senior Jurist

Ervaren Jurist en toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien kan Countus jou deze wel bieden! Wij zoeken iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en overal kansen ziet. En daar geven wij vrijheid, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling voor terug. Benieuwd naar de rest? Lees dan gauw verder.

View Jobs Ads »
Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Ben jij een echte cijferliefhebber en voel je een sterke aantrekkingskracht tot de wereld van accountancy? Wij zijn op zoek naar een ervaren Salarisadministrateur voor ons hoofdkantoor in Zwolle. Klinkt dit als een rol die jou op het lijf geschreven is? In dat geval stap je in een hecht gezelschap van gedreven en trouwe professionals. Samenwerken, een toffe werksfeer en kansen voor persoonlijke groei zijn onze stokpaardjes. Past dat helemaal bij jou? Duik dan snel in de details hieronder!

View Jobs Ads »
Tekenend Accountant Expertise Team

Tekenend Accountant Expertise Team

Heb jij die felbegeerde AA-titel op zak? Een schat aan ervaring opgedaan en kun jij jezelf inmiddels een ‘expert’ binnen de Accountancy noemen? Ben jij een echte cijferfanaat die het heerlijk vindt om te sparren met andere experts binnen dit mooie vakgebied?

Bij Countus hebben we iets spannends in de maak, een nieuw vorm te geven team, en we kunnen jou hier goed bij gebruiken! Als jij klaar bent om je vleugels uit te slaan, lees dan verder en ontdek welke mogelijkheden er op je wachten.

View Jobs Ads »
Scroll naar top