Cikam automatische betaalsystemen

Over ons

Contant geld is nog steeds het meest betrouwbare betaalmiddel dat er bestaat en zal nooit verdwijnen. Cikam biedt verschillende oplossingen om contant geld op een veilige, snelle en efficiënte manier te verwerken middels backoffice afstortsystemen en automatische betaalsystemen.

Backoffice afstortsystemen
De gesloten afstortsystemen van Cikam zijn de ideale backoffice oplossing. Kostenbesparingen worden gerealiseerd doordat het opmaken van een kassa lade of portemonnee geautomatiseerd wordt. Een medewerker kan zijn shift starten doordat hij zelfstandig zijn eigen kassa lade of portemonnee kan samenstellen. Aan het einde van de shift of dag is de kassa direct opgemaakt nadat er is afgestort. Een kassa lade met een of zelfs twee man tellen en controleren is overbodig. Deze uren kunnen worden omgezet in aandacht aan klanten. Alles is op afstand inzichtelijk en Cikam maakt in het gesloten afstortsysteem een rapportage mogelijk die communiceert met het ERP pakket.

Contactloos Contant Betalen
Met de automatische betaalsystemen van Cikam kunnen de klanten zelf contant contactloos betalen en blijft het geld veilig afgesloten in het systeem. Deze preventieve werking is heel zichtbaar en effectief tegen overvallen. Daarnaast maakt het systeem nooit fouten met het innemen van geld en het uitgeven van wisselgeld. Dit voorkomt onnodige discussies met de klant en maakt fraude en diefstal onmogelijk. Omdat alles geautomatiseerd en geregistreerd is, hoeft de kassa-lade aan het einde van de dag niet meer geteld te worden en dat scheelt veel tijd.
Met behulp van software heeft de ondernemer altijd en overal inzicht in de contante geldstroom.

Gesloten betaalsysteem gekoppeld aan bestelzuil
Deze gesloten betaalsystemen kunnen ook gekoppeld worden aan bestelzuilen. Een ondernemer realiseert circa 20% meer omzet als een bestelling via een bestelzuil wordt gedaan. Doordat er nu ook met contant geld betaald kan worden bij een bestelzuil, is het zelfs mogelijk om zonder kassamedewerker te werken. De bestelling wordt dan direct doorgegeven aan de keuken. De besparing die door deze automatisering wordt gerealiseerd is aanzienlijk.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top