Businesspoint*

Over ons

Wij zijn de servicegerichte totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Zo verzorgen wij de meeste gebruikte producten (groot-en klein inventaris) voor jouw onderneming. Of het nu gaat om de meest voorkomende elektronica producten, matrassen, lampen, of bijvoorbeeld (tuin) meubilair, niets is ons te gek om jou geheel te ontzorgen! Veel Recreatieondernemingen, Hotels, Zorginstellingen, Horeca, Onderwijs en Huisvestingsorganisaties maken gebruik van ons aanbod, kennis, kunde en vertrouwde service in binnen en buitenland.

Op 25 augustus 2017 hebben wij de prijs “onderneming van het jaar Roja 2017” gewonnen vanwege onze servicegerichte aanpak, milieu/energie besparend werken en onze duidelijke filosofie naar onze relaties.

Onze missie is dat wij de meest vertrouwde en servicegerichte totaalaanbieder willen zijn, op het gebied van het adviseren, leveren, installeren en repareren van de meest gebruikte producten in jouw onderneming en wij er alles aan willen doen om je te voorzien in jouw persoonlijke behoefte.

Ons motto is niet voor niets: “Wanneer ontzorgen je aanspreekt!”

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op