Buitenkast techniek

Buitenkast techniek

Buitenkast techniek

About us

BUITENkast techniek is jouw specialist op het gebied van technisch straatmeubilair. Zoals kunststof en RVS kasten. Daarnaast hebben wij ook een hoogwaardig duurzaam programma aluminium aansluitzuilen.

Tevens kunnen wij voor jou ook de kosten voor stroom en water verrekenen. Via de handige STROOMkast kunnen jouw klanten zich eenvoudig aanmelden. Wij doen de authorisatie, meten alles en aan het einde van het verblijf sturen wij een factuur en innen wij de kosten. Elke maand krijg jij de opbrengsten netjes gespecificeerd uitgekeerd. Hiermee nemen wij het gehele debiteuterenbeheer voor de verbruikskosten uit handen. Ook andere kosten zoals lig- of stagelden en toeristenbelasting kunnen door ons worden verrekend. U heeft totaal geen omkijken meer en bespaard veel tijd en geld.

Verzekerd van de beste kwaliteit en service voor een vooraf afgesproken prijs. Zo heeft u als eigenaar/beheerder één aanspreekpunt voor alle kennis en ervaring en alle producten onder één dak. Daarmee vinden we altijd een oplossing die aan uw wensen voldoet, zonder kosten achteraf.

Enkele ervaringen van klanten:

“Zeer tevreden over werkwijze.”
“De kasten van PUTkast kwamen als beste naar voren.”
“Samenwerking uitermate goed verlopen.”
“Het blijkt een betrouwbare partij.”
“PUTkast ontzorgt mij en daar ben ik heel blij mee.”
“Hun oog voor detail kan ik zeer waarderen.”

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top