Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Over ons

Alfa Accountants en Adviseurs biedt ondersteuning op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Wij voelen ons sterk betrokken bij lokale ondernemers en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis werken wij graag mee om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

Products

Nieuws

Vacatures

Junior assistent accountant (duaal)

Junior assistent accountant (duaal)

Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar een plek waar je jezelf kan ontwikkelen? Zoek je een organisatie waar je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kan groeien? Kom dan groeien bij Alfa!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een enthousiaste duale student die ons cluster wil komen versterken. Bij Alfa ben je als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker en krijg je de kans om direct verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Lees verder »
Bedrijfskundig adviseur

Bedrijfskundig adviseur

Sta je aan het begin van je carrière of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als bedrijfskundig adviseur? Solliciteer dan bij Alfa Twente-Salland!

Ondernemers in de agrarische sector kunnen terugvallen op de expertise van onze bedrijfskundige adviseurs. Die staan onze klanten bij op een breed terrein: van investeringsbeslissingen tot rendementsverbetering, van groeiscenario’s tot overnametrajecten maar ook op het gebied van wet- en regelgeving en subsidies. Dagelijks staan er landelijk ruim 50 professionals klaar om onze klanten te adviseren op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Lees verder »
Junior klantbeheerder MKB

Junior klantbeheerder MKB

Afgelopen jaren ben je actief bezig geweest met het samenstellen van jaarrekeningen en heb je al geproefd wat het is om een zakelijke relatie met de klant op te bouwen. Je hebt ervaring opgedaan in het leggen van verbindingen. Voor jou is het tijd voor een stap in jouw carrière, waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om zelf het eerste aanspreekpunt voor jouw klantenportefeuille te zijn. In deze functie krijg jij de mogelijkheid om verder te groeien bij Alfa! Ga jij de uitdaging met ons aan?

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top