12Springs-Trampolines B.V.

12Springs-Trampolines B.V.

Over ons

12SPRINGS laat iedereen een gat in de lucht springen

Van Trampolines speciaal voor gezinnen tot Airtracks voor professionele freerunners of turn(st)ers. Om het alleen te gebruiken of samen. Gewoon voor de fun of met een doel: hoger, vaker, sneller… De mogelijkheden zijn oneindig! Voor ieder doel heeft 12SPRINGS het perfecte product. Veilig, sterk en van zeer hoge kwaliteit. Zo heb je er jarenlang plezier van!

Uitstekende springeigenschappen
In 1992 ligt de oorsprong van 12SPRINGS onder de naam Elphymed BV met de introductie van de Elfje Trampoline. Na meer dan 30 jaar de specialist op trampoline gebied te zijn, is er in 2019 ook gestart met een eigen Airtrack productlijn onder de naam 12SPRINGS SPORTS.

De uitgangspunten zijn gedurende de jaren ongewijzigd gebleven: de best mogelijke kwaliteit, veiligheid en uitstekende springeigenschappen. Je vindt het tot op de dag van vandaag terug in de 12SPRINGS Trampolines, de 12SPRINGS SPORTS Airproducten en de Akrobat Trampolines. 12SPRINGS is importeur van dit gerenommeerde Trampoline merk en heeft haar assortiment uitgebreid met deze fijne Trampolines.

Trampolines met unieke mogelijkheden
De 12SPRINGS Trampolines en Akrobat Trampolines hebben een modern en strak design. Ze staan prachtig in iedere tuin. 12SPRINGS biedt unieke mogelijkheden: een Trampoline randkussen in de kleur naar keuze, een randkussen met een speciale print of opdruk of compleet maatwerk. Een Trampoline volledig ingegraven (Flat to the Ground), standaard ingegraven (Inground), half hoog of hoog opgebouwd, met of zonder veiligheidsnet… de mogelijkheden zijn oneindig.

De ontwikkeling heeft nooit stil gestaan. Het 12SPRINGS assortiment wordt regelmatig uitgebreid met de leukste, mooiste en beste materialen en producten. De perfecte trampoline? Die vind je bij 12SPRINGS!

Must-have Airproducten
Voor iedereen die 365 dagen per jaar wil flippen, draaien, en oefenen, zijn er de Airproducten van 12SPRINGS SPORTS. Van een zachte en stevige Airtrack tot een multifunctionele Airtrack Wall.

Try before you buy
De juiste Trampoline of het juiste Airproduct uitkiezen? Dat begint bij een goed advies en het testen van de producten. Kom de producten bekijken op onze stand en vraag alles wat je wilt weten aan de 12SPRINGS Product Specialisten.
Neem gerust ook een kijkje op onze website, blijf op de hoogte via onze social bedrijfspagina’s en bezoek het +1.000m2 12SPRINGS showterrein.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top