12Springs-Trampolines B.V.

Over ons

12SPRINGS Trampolines is de nieuwe trampolinelijn van Elphymed. De oorsprong van Elphymed ligt bij Elphymed B.V. welke begin jaren 90 de tuintrampoline in de markt heeft geïntroduceerd en was daarmee een van de eerste producenten/leveranciers van de buitentrampoline. In 2016 heeft de nieuwe eigenaar van Elphymed, Jerry Vink de eigen 12SPRINGS trampolinelijn gelanceerd.

Onder de 12SPRINGS trampolinelijn vallen onze eigen producten onder de nieuwe merknaam 12SPRINGS trampolines en de geheel nieuwe productlijn van Akrobat Trampolines. De uitgangspunten van Elphymed zijn gedurende de jaren ongewijzigd gebleven: de best mogelijke kwaliteit, veiligheid en springeigenschappen. Deze eigenschappen vinden we allemaal terug in de 12SPRINGS trampolines en de Akrobat Trampolines. Nieuw binnen 12SPRINGS-Trampolines is het design, alle trampolines hebben een moderne look en top design.

Kortom 12SPRINGS-Trampoline is de leverancier van vooruitstrevende, moderne en duurzame trampolines met fantastische springeigenschappen.

12SPRINGS trampolines en Akrobat trampolines hebben een modern en strak design, staan prachtig in iedere tuin. 12SPRINGS biedt een aantal unieke mogelijkheden: een trampoline randkussen in de kleur die u wilt, een randkussen met een speciale print of opdruk of maatwerk randkussens laten maken. Verder heeft u de mogelijkheid om de trampoline in volledig in te graven (flat to the ground trampoline), op de standaard manier in te graven (in ground trampoline), half hoog of hoog op te bouwen, met of zonder trampoline veiligheidsnet. 12SPRINGS trampolines kan ook voor u de graafwerkzaamheden en installatie voor u regelen wanneer dit is gewenst.

Doordat wij ons product in Nederland/EU produceren kunnen wij met de klant meedenken en leveren wij uitsluitend top kwaliteit. Een goede koop begint bij een goed advies. Hier helpen wij of onze dealers u graag mee

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top