TenZer

Over ons

TenZer, dé online specialist voor de recreatiebranche. ✔ Online Boeken oplossing ✔ Boekingszuil ✔ SEO ✔ Social media marketing ✔ Full Service online marketing

POPULAIR: Online Boeken
Wij hebben een Online Boeken oplossing ontwikkeld, compleet met Boekingsmanager en diverse widgets. Vele recreatiebedrijven maken momenteel gebruik van onze Online Boeken widgets en hebben daardoor een stijging in het aantal boekingen mogen ervaren. De Online Boeken widgets worden gekoppeld met bestaande reserveringssoftware zoals Tommy Booking Support, Tibos, etc. Onze Zoekbalk, Direct Boeken widget, Prijsmatrix en Arrangementenwidgets leveren aantoonbaar meer boekingen op. Onze specialiteit? Focus op rendement.

NIEUW is de Boekingszuil, speciaal ontwikkeld voor de reserveringssoftware van Tommy Booking Support. Op de Recreatie Vakbeurs kun je de Boekingszuil zelf bekijken en testen. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om op de zuil te Zoeken & Boeken en selecteer een voorkeurslocatie op onze unieke plattegrondwidget.

Onze specialiteit is het verzorgen van meer bezoekers, meer boekingen en meer terugkerende gasten. Voor meer dan 150 recreatiebedrijven in binnen- en buitenland verzorgen wij diverse (online) marketingactiviteiten.

Kom kennis maken op de beurs en ontdek de mogelijkheden!

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top