Stratech

Over ons

Voor elk recreatiebedrijf een passend reserveringssysteem!

Stratech heeft al 30 jaar ervaring in het automatiseren van recreatiebedrijven in binnen- en buitenland. Wij helpen jou als recreatieondernemer beter te ondernemen, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Dit doen we met onze reserveringssystemen Stratech Booking en Stratech-RCS.

Stratech Booking | Flexibel online reserveringssysteem
Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven hebben wij ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking ontwikkeld! Met Stratech Booking ben je altijd (online) boekbaar, heb je overal inzicht in je reserveringen, kun je automatisch bevestigingen versturen en heb je maximale flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Doordat het reserveringssysteem te gebruiken is op zowel tablet als pc, heb je altijd en overal inzicht in de actuele bezetting en kun je vragen van gasten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie beantwoorden.

De voordelen:
✔️ Meer tijd voor persoonlijk contact met je gast
✔️ Je administratie altijd op orde
✔️ Overal inzicht in je reserveringen
✔️ Inclusief online boeken

Stratech-RCS | Alles-in-één reserveringssysteem
Voor de grotere recreatiebedrijven en multiparken bieden wij Stratech-RCS: dé totaaloplossing door volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing vanuit één systeem. Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met touroperators en andere leveranciers: ons reserveringssysteem Stratech-RCS ontzorgt je volledig en biedt je hierdoor de perfecte oplossing!

De voordelen:
✔️ Eén totaaloplossing door volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing vanuit één systeem
✔️ Flexibele inrichting: betaal voor wat je gebruikt
✔️ Gebruiksvriendelijk: korte inwerktijd door de eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem
✔️ Meer tijd voor meer gasten door volledige ontzorging

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top