Palènpa

Over ons

Palènpa levert bouwpakketten waarmee kinderen onder begeleiding prachtige hutten kunnen bouwen. De houten palen en panelen worden aan elkaar verbonden met bouten en moeren. Dus zonder zagen en timmeren is dit een laagdrempelige en vernieuwende vorm van hutten bouwen. Bovendien kunnen de pakketten telkens weer opnieuw worden op- en afgebouwd waardoor ze jarenlang meegaan.

Met onze pakketten kunnen lage hutten (1,20) en hoge torens (2,40) worden gebouwd. Daartussen liggen bruggen. Ook zijn er ladders. De hutten zijn groot en sterk. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen.

De materialen zijn ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar. Het bouwen gebeurt onder begeleiding van animatieteams of de ouders/begeleiders zelf. Er is een online instructie video die stap voor stap uitlegt hoe men op- en afbouwt. Ook is er uitgebreide handleiding in ieder gereedschapskistje aanwezig. Deze instructiemiddelen maken het ook mogelijk de hutten als extra verdienmodel in te zetten door de pakketten te verhuren aan uw gasten, ook als aanvulling op de accommodatie die ze bij u boeken.

In ieder Basispakket Palènpa zitten de materialen om 3 hutten en 1 toren te bouwen. Hiermee kunnen circa 10 kinderen bouwen. Het is ook mogelijk in andere eenheden te bestellen.

De hutten zijn gemaakt van geschaafd (tuin)hout met FSC of PEFC keurmerk. Ze worden geproduceerd in de timmerwerkplaatsen van het Leger des Heils 50|50.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top