Hertzinger Satelliet Ontvangst BV

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende diensten die wij aanbieden. Het zit ons in de genen om te zoeken naar de beste oplossing voor een project, of het nu gaat om een complex internet en WiFi netwerk, een TV systeem, een ontwerp van een nieuw aan te leggen netwerk of levering en plaatsing van TV toestellen. In deze segmenten zijn wij een van de meest gespecialiseerde bedrijven die u altijd voorziet van het beste advies.

Wij zijn zo zeker van ons advies en de materialen die wij leveren dat wij bij vrijwel alle projecten een tevredenheidsgarantie afgeven. Dit betekent dat wanneer de opdrachtgever niet tevreden is in de eerste 6 maanden, wij het gehele systeem terugnemen en voor 100% crediteren.

Het is essentieel om belangrijke diensten als internet en TV goed te beheren. Hiervoor hebben wij een beheersysteem ontwikkeld waarin ook u inzicht heeft in alle apparatuur en gebruik hiervan. Vanzelfsprekend worden op afstand instellingen gewijzigd en (eventuele) storingen opgelost. Als service component leveren wij een 24/7 dienst.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top