TOEKOMST GRAFIMEDIA EN VISUELE COMMUNICATIE

Het team achter Sign & Print Expo kijkt uit naar wat de toekomst brengt. Visit the future,dat is ook wat Sign & Print Expo biedt. Wat houdt de sign- en print industrie bezig én wat mogen we in de komende jaren verwachten?

 

Gezien de ontwikkelingen die de branche doormaakt, mogen wij als organisatie natuurlijk niet achterblijven. De markt voor visuele communicatie verandert razendsnel en met een tweejaarlijks event zijn deze veranderingen nauwelijks bij te houden. Deze gedachte heeft ertoe geleid dat wij in het tussenjaar van Sign & Print Expo een geheel nieuw event lanceren: Sign & Print Festival. Tijdens dit festival ligt de focus op netwerken, innoveren en inspireren.

Sign & Print Festival zal volledig in het teken staan van kennisoverdracht, netwerken en zeker ook beleving. De toepasbaarheid van visuele communicatie, creatieve ontwikkelingen en originele applicaties vormen de basis voor dit tweedaags event.

 

Tijdens het festival wordt de beursvloer opgedeeld in een aantal actuele thema’s, waar dagelijks kennissessies en/of workshops plaats zullen vinden. Volg onze socials om als eerste op de hoogte te zijn van de thema’s die tijdens Sign & Print Festival centraal staan en welke experts uit de industrie aanwezig zullen zijn op dit mooie, nieuwe belevingsevent.

 

In 2019 hebben we met de vernieuwde Sign & Print Expo laten zien dat visitor experience centraal staat, experts uit alle vakgebieden binnen visuele communicatie aanwezig zijn én dat we de focus leggen op de toekomst van grafimedia en visuele communicatie.

De transformatie van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign naar Sign & Print Expo 2019 heeft een mooie basis gelegd voor een volgende editie. Deze lijn wordt doorgetrokken en over twee jaar zullen er dan ook nog meer relevante experiences te vinden zijn op de beursvloer.

 

Volg ons op social media
Tijdens Sign & Print Expo en Sign & Print Festival komt de gehele industrie samen. Blijf ook online contact houden en volg onze social media kanalen. Via ons platform ben je natuurlijk ook als eerste op de hoogte van het nieuws rondom Sign & Print Festival 2020 en Sign & Print Expo 2021. Graag tot dan!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top